Thursday, April 6, 2017

Ujibakat 'Mencari Ramli' musim 6 di Sarawak

Program realiti TV 'Mencari Ramli' akan mengadakan sesi ujibakat pada 8 dan 9 April 2017 jam 7 pagi hingga 6 petang bertempat di Padang Bolasepak Perumahan Fasa 2, Jalan Astana, Petra Jaya, Kuching, Sarawak (terdapat pertukaran lokasi, bukan lagi di SMK Tabuan Jaya).

Selepas Sarawak, minggu ke-11 akan diadakan di Kompleks Belia dan Sukan Likas, Kota Kinabalu, Sabah pada 15 dan 16 April 2017 manakala minggu ke-12 (yang terakhir bagi musim ini) akan diadakan di Stadium Mini, Kompleks Sukan UPM, Serdang, Selangor pada 22 dan 23 April 2017.

Ia terbuka kepada semua remaja lelaki warganegara Malaysia berusia di antara tiga belas (13) hingga enam belas (16) tahun bagi merebut gelaran Ramli sekaligus berpeluang memenangi hadiah lumayan berupa lawatan ke United Kingdom untuk mengikuti program latihan bolasepak di Manchester United Soccer School (MUSS).

Program tersebut dianjurkan oleh Telekom Malaysia Berhad dengan kerjasama Majlis Sukan Negara (MSN), Persatuan Bolasepak Malaysia (FAM) selaku badan induk bolasepak di Malaysia, Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM) dan Manchester United Football Club (MUFC). Dengan menyertai program tersebut, peserta bersetuju untuk mematuhi Terma & Syarat yang telah ditetapkan.


Sila rujuk yang berikut untuk maklumat lanjut:

Laman web rasmi 'Mencari Ramli' - http://teammalaysia.my/mr6/

Blog SarawakCrocs
No comments: